C2 CATALÀ CURS PREPARACIÓ EXAMEN TORN LLIURE

INSCRIPCIONS:

  1. Es farà una reserva de plaça amb el pagament de 50 euros (només hi han 40 places, si us deixa pagar, significa que teniu plaça reservada)
  2. Rebreu mail amb el número de compte corrent per fer la transferència de la resta de la matrícula:
  • USPAC: 250 euros
  • COPLAND: 350 euros

INFORMACIÓ GENERAL
Els tutors d’aquest curs són mestres amb experiència relacionats amb cursos de català impartits per Escoles de Llengües d’Universitats i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Et guiaran perquè assoleixis els coneixements necessaris per aprovar l’examen de torn lliure de català del nivell C2, amb exercicis i continguts encarats per garantir l’aprovat.

Per inscriure-s’hi no hi ha cap requisit de titulació prèvia i poden fer-ho  totes les persones que vulguin obtenir el certificat C2

INFORMACIÓ DEL CURS

Seguiràs el curs al teu ritme. Campus 24h. 

Data d’inici: dilluns 12 de desembre de 2022
Data d’acabament: divendres 28 d’abril de 2023


Els dies de les tutories en línia seran: (mitjançant la plataforma ZOOM)
13 DESEMBRE, 10 GENER, 24 GENER, 14 FEBRER, 7 MARÇ, 28 MARÇ, 18 ABRIL (ES GRAVARAN I TAMBÉ ES FARAN ALTRES DIES PER A QUE TOTS ELS ALUMNES TINGUIN LA TUTORIA EN LÍNIA)

En el curs hi haurà un fòrum perquè puguis plantejar els teus dubtes i els professors/es els contestaran i també penjaran informació per seguir el curs amb eficiència i sense que ningú es quedi enrere.

No està inclosa la taxa per fer l’examen de 53,06 euros (PREU 2022) que dona dret a realitzar l’examen de torn lliure de català i que es paga normalment sobre el mes de febrer, que hauràs de fer tu mateix i reservar dia al centre que més et convingui. (s’informarà durant el curs)

Les dates de reserva de plaça les sabrem amb la publicació del torn lliure que es farà a principis de gener del 2023. Us informarà el tutor.

 

Et deixem l’enllaç de la convocatòria de l’any passat, amb tota la informació de com realitzar el pagament de la taxa i realitzar la reserva de plaça per l’examen de torn lliure del català C2 i la resta d’informació relacionada amb les inscripcions.

https://llengua.gencat.cat/ca/serveis/acreditacio_coneixements/certificats_de_catala/convocatoria_de_proves/

En aquest enllaç que us hem deixat teniu les dates i les localitats en les que es farà l’examen, però també us ho deixem a continuació:

• Certificat de nivell superior de català (C2)
Localitats: Barcelona, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic i Vilafranca del Penedès.
Data de la prova escrita: pendent publicació, al 2022 va ser a finals d’abril
Data de la prova oral: es publicarà el dia de la prova escrita.

Preu del curs

250,00 

Durada: 90 Hores