Qui som?

Un grup d’agents en actiu, dels diversos cossos de seguretat de Catalunya, després d’anys de servei actiu, hem sigut conscients que la formació és el primer esglaó per poder resoldre les diferents actuacions que ens trobem en el nostre dia a dia al servei del ciutadà. També, els primeres interessats en no caure en rutines i males praxis que ens poden jugar una mala passada i que ens poden costar molt cares.

Una de les maneres de fer-ho amb solvència i eficàcia és la experiència. Si a aquesta li sumem formació professional, és difícil que puguem fallar o no donar la resposta oportuna als diferents requeriments que se’ns plantegin.

Amb l’esperit de poder aportar aquesta experiència i coneixements adquirits als membres dels cossos i forces de seguretat pública i integrants de la seguretat privada, us oferim una formació propera i de qualitat, organitzada per professionals amb anys d’experiència, per posar en pràctica cada un dels dies que vetllem per la seguretat de les nostres famílies i resta de ciutadans.

Formació 100×100 de policies per a policies